Jet van Helbergen

Zangles, muziek en spel voor de kleinsten

Mijn naam is Jet van Helbergen. 

Op mijn achtste ging ik voor het eerst op een kinderkoor en ik vond het fantastisch. De zangliefde sloeg in als een bom en heeft me nooit meer laten gaan. Ik studeerde kunstgeschiedenis (Universiteit Leiden) en klassiek zang (Codarts Rotterdam) en werd na het behalen van mijn diploma’s verder gecoacht door mimer/regisseur Luc Boyer.  Nu werk ik als sopraan, theatermaker en zangpedagoog. Ik geef les aan zowel kinderen als volwassenen en vanaf september 2020 zal ik beginnen bij de Vrije Muziekschool Spaarne.

Als je bij mij komt zingen, gaan we samen op onderzoek: naar hoe jij zingt, naar jouw stem, naar hoe jij je uit kan drukken. Èn naar wat jij mooi en leuk vindt. Want door de muziek te zingen die je aan het hart ligt, ga je het meest vooruit en beleef je het grootste plezier. 

Ik start op de donderdagen. Bij meer animo zal er een andere dag bijkomen. 

Je kunt alleen komen zingen in een privéles (vanaf 7 jaar) of met meer tegelijkertijd een les afnemen.

Muziek en spel voor kleuters

Alle muziek begint met zang, spel en beweging. Speciaal voor de kleuters van vier tot zes jaar is er de cursus ‘Muziek en spel’, waarbij de kinderen, in een ongedwongen sfeer, zingend, dansend, spelend en bewegend in aanraking komen met de basisprincipes van muziek.

Data: 5 november tot 17 december (min.6/max.10)

Tijd: 15.55-16.30

Kosten: €65,- voor 7 keer

Neem gerust contact op, vertel me je wensen en ik kijk wat ik voor je betekenen kan.

info@jetvanhelbergen.nl

www.jetvanhelbergen.nl