Altvioollessen

Altvioollessen door Evert Sillem

Links is een viool, rechts de altviool!
Tijdens mijn vioolstudie heb ik ook altviool gestudeerd en verschillende altviool-masterclasses gevolgd bij o.a. Wladimir Kossjanenko en Michael Kugel; twee heel beroemde en geweldige altviolisten die mij veel hebben geleerd over hoe je zo mooi mogelijk kunt spelen.
De altviool is voor mij speciaal omdat ik vind dat het geluid van de altviool – nóg meer dan de viool – lijkt op het geluid van de menselijke stem. Het geeft mij veel voldoening om elke leerling zo mooi mogelijk te laten spelen en zo veel mogelijk plezier te laten beleven aan het muziekmaken. Met mooie muziekstukken in verschillende stijlen en met doeltreffende oefeningen probeer ik dat doel te bereiken.
Voor meer informatie kun je kijken op mijn website www.evertsillem.nl
Voor contact kan je mij mailen: evertsillem@icloud.com
Lesdagen: woensdag en vrijdag