Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/a/9/vrijemuziekschoolspaarne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Foto’s | Vrije Muziekschool Spaarne

Foto’s

We hadden een vrolijke opendag! Fijn dat kinderen instrumenten konden uitproberen en kennis konden maken met de docenten. Opendag gemist? Tot de herfstvakantie is een proefles gratis!

Een ‘Corona-proof ‘concert door leerlingen van Mirjam Karres, te gast bij de Kleine Academie in Haarlem. Wat een feest dat de leerlingen t√≥ch konden optreden.

Docenten van de Vrijemuziekschool Spaarne hebben weer heel wat kinderen blij gemaakt tijdens het festival Schalkwijk aan zee op zondag 3 september 2017. Ze mochten snuffelen aan de instrumenten, ouders konden informatie inwinnen over de lessen. Het liep flink storm!

We hopen velen te mogen begroeten bij onze muziekschool!

Enkele sfeerbeelden van de spetterende uitvoeringen van 26 februari en 19 maart 2016

Voor het filmpje van de aller eerste schoolband ‘The Harlemshake’ klik hier

Voor het filmpje van het swingende nummer van de blazers klik hier

IMG_5159

De blazers en drummers aan het werk! Na afloop was er pizza voor alle artiesten in het artiestencaf√©. Optreden maakt tenslotte hongerig…

IMG_5167

De gitaristen en violisten aan het werk!

IMG_4949

Enkele pianisten hadden een eigen film gemaakt bij het pianowerk wat ze speelden.

IMG_5087

Veel lol met canons spelen!