Teunis Loot

Hallo toekomstige drummers en muziekliefhebbers!
Mijn naam is Teunis, en ik kijk er enorm naar uit om jullie te verwelkomen in de geweldige wereld van het drummen. Met meer dan 15 jaar toewijding en ervaring als drummer, deel ik graag mijn muzikale reis met jullie.

Mijn drumavontuur begon al op jonge leeftijd. Als kind uit een muzikaal gezin kon ik simpelweg niet stoppen met het tikken op potten en pannen. Het was al snel duidelijk dat mijn ware roeping het drumstel was. Na mijn middelbare school bracht deze reis me naar het Conservatorium van Amsterdam, waar ik me specialiseerde in Jazz. Hier had ik het privilege om les te krijgen van
vooraanstaande drummers zoals Stefan Kruger, Eric Ineke, Martijn Vink, Mark Schilders en Yoran Vroom. Onlangs heb ik mijn bachelor diploma gehaald en werk ik hard om mijn weg te banen in de muziekscene van Amsterdam.

Of je nu een doorgewinterde drummer bent of net begint, mijn doel is om iedereen te inspireren
hun innerlijke ritme te ontdekken. Ik geloof erin dat drummen niet alleen een geweldige uitlaatklep
kan zijn, maar ook een manier om jezelf constant uit te dagen.

Aarzel niet om contact met me op te nemen via lootteunis@gmail.com of +31 6 36 29 64 10 voor verdere informatie of om je in te schrijven voor mijn lessen.
Tot gauw,
Teunis


(Lesdagen: in het weekend of doordeweeks voor 1500 uur in het gebouw van Flinty’s aan de Gedempte Oudegracht in het centrum van Haarlem)